Klicka här för att komma till bläddringsbar katalog >>

 

Skördefesten - Öland

Vi hälsar välkommen med på en dagsresa till det underbara Öland och Skördefesten, som äger rum varje år i slutet av september eller början av oktober.

Program:

Vi gör ett stopp för bussfika på vägen till Öland. När vi passerat Ölandsbron åker vi till byn Eriksöre och tar del av marknaden. Längs byagatan hittar vi pumpor, smycken, grönsaker m m. Därefter åker vi till Färjestaden. Kl. 12.00 äter vi lunch på Hotel Skansen. I lunchen ingår varmrätt, kaffe och kaka. Efter lunch är det dags att styra mot Borgholm. Vi stannar vid Borgholms slottsruin där man anordnar Fårets dag. En marknad i fårets och ullens tecken. Entrén till marknaden ingår i priset. Därefter åker vi in till Borgholm och får några timmar på egen hand bland försäljare, restauranger och mycket annat trevligt! Vi lämnar Borgholm vid 18-tiden för resa hemmåt.

Läs gärna mer om Skördefesten på www.skordefesten.nu.

I priset ingår resa, bussfika, lunch samt entréavgift.


Avresetider: Eksjö 6.30, Nässjö 6.50, Sävsjö 7.15, Vetlanda 7.45


Resans längd: 1 dagar
Pris: 780 kr
Detta ingår: Fika ingår Middag ingår  Inträde ingår  
Avresedatum: 30/9

Hur anmäler jag mig?
Du kan anmäla dig till en resa genom att klicka på det avresedatum som passar dig/er. Du får då du möjlighet att direkt anmäla dig till den här resan med det valda avresedatumet. Det går även bra att klicka på "Anmälan" i menyn till vänster och därifrån välja resa och avresedatum. Självklart går det bra att beställa din resa via telefon. Det är bara att ringa 0381-121 00. Välkommen med din anmälan.

Tillbaka
 
   
Restips från Taxi Nyberg  

Berlin
4 dgr
Pris 4495 kr

Danny Saucedo - NU
2 dgr
Pris 2490 kr
 
Breviksvägen 40, 575 33 Eksjö  Tel: 0381-121 00  Fax: 0381-386 86  E-post: info@taxinyberg.se