Klicka här för att komma till bläddringsbar katalog >>

 

Mamma Mia - The Party

FÖRST KOM MUSIKALEN. SEDAN KOM FILMEN. NU KOMMER PARTYT!

Våren 2016 blev det Världspremiär på Tyrol för nästa steg i succén Mamma Mia. Tyrol byggdes om och förvandlades till en grekisk taverna och där hölls en fest som aldrig verkar tar slut. Middagsunderhållning i fem akter med ABBAs låtar under en fyra timmars lång föreställning. Missa inte detta tillfälle att uppleva ABBAs musik på ett sätt, långt över det vanliga. 
Medverkar gör bla Sussie Eriksson, Anki Albertsson och Michalis Koutsogiannis.

I priset ingår bussresa, bussfika, logi/frukost på Scandic Hotel Kungens Kurva 23-24/9 samt Quality Hotel Globe 7-8/10, entré till Tyrol samt en 3-rätters medelhavsmeny.

Program:

Vi åker på morgonen och efter ett stopp med bussfika kommer vi till Stockholm vid 13-tiden. Då har vi tid för lunch och egna aktiviteter på stan. Kl. 15.30 åker vi till hotellet för incheckning. Ca kl. 19.00 går bussen till Djurgården och Gröna Lund där kvällens festligheter tilldrar sig på Tyrol. Efter showens slut går bussen tillbaka till hotellet.

Efter frukost på söndagen lämnar vi hotellet och åker in till stan. Vi erbjuder en rundtur i Stockholm för den som önskar. De som inte vill följa med blir avsläppta inne i stan. Efter rundturen finns det lite tid att tillbringa tex. i Gamla stan. Kl. 14.00 sker hemresan och vi gör ett måltidsuppehåll på hemvägen.

Enkelrumstillägg: 300:-

Avresetider: Sävsjö 7.00, Vetlanda 7.30, Nässjö 8.05, Eksjö 8.30, Tranås 9.05


Resans längd: 2 dagar
Pris: 2.550 kr
Detta ingår: Fika ingår Middag ingår Övernattning ingår Inträde ingår  
Avresedatum:

Hur anmäler jag mig?
Du kan anmäla dig till en resa genom att klicka på det avresedatum som passar dig/er. Du får då du möjlighet att direkt anmäla dig till den här resan med det valda avresedatumet. Det går även bra att klicka på "Anmälan" i menyn till vänster och därifrån välja resa och avresedatum. Självklart går det bra att beställa din resa via telefon. Det är bara att ringa 0381-121 00. Välkommen med din anmälan.

Tillbaka
 
   
Restips från Taxi Nyberg  
 
Breviksvägen 40, 575 33 Eksjö  Tel: 0381-121 00  Fax: 0381-386 86  E-post: info@taxinyberg.se