Klicka här för att komma till bläddringsbar katalog >>

 

Krusenstiernska - Flaggan i topp

Krusenstiernska gården i Kalmar firar 10-årsjubileum med komedin Flaggan i topp.

Sommarteater i Kalmar har blivit tradition och i år blir det en fars där historien utspelar sig för exakt 100 år sedan. Året är 1917 och vi befinner oss i en vacker lärarbostad i Kalmar. Det är dags för Valdemar och Elsa att fira sin första bröllopsdag, vilket skall visa sig bli en minst sagt innehållsrik, förvirrande och minnesvärd dag med stora utropstecken.

Ur denna förvirring och förvecklingssituation blir slutet både uppseendeväckande och kärleksfullt, uppriktigt och fint, om än dock förvånande och med en oväntad twist - för vem kunde tro det?!

I rollerna ser vi Per Svensson som Valdemar, Nadine Kirschon Blanck som Elsa, Allan Svensson som Pappa Theodor, Robert Gustafsson som matrosen Calle, Andreas Nilsson som advokat Kurt Sjöberg, Rachel Mohlin som författarinnan Helga och Jeanette Capocci som en kärlekstörstande husa, med flera. Ett supergäng när det gäller att spela komedi och farser alltså. En sommarföreställning värd att minnas.

I priset ingår resa, bussfika samt parkettbiljett till föreställningen. 


Program

Vi gör ett stopp för bussfika på vägen och efter ankomsten till Kalmar, vid 12-tiden, spenderar vi tiden valfritt. Passa på att äta lite och kanske shoppa lite i sommarstaden Kalmar. Vi är på plats i god tid innan föreställningen börjar kl. 15.30. Hemresan påbörjas efter föreställningens slut. På hemvägen gör vi ett stopp vid Mc Donalds i Nybro. 

Välkommen att boka din resa!


Avresetider: Eksjö 9.00, Nässjö 9.20, Sävsjö 9.45, Vetlanda 10.15


Resans längd: 1 dagar
Pris: 830 kr
Detta ingår: Fika ingår   Inträde ingår  
Avresedatum:

Hur anmäler jag mig?
Du kan anmäla dig till en resa genom att klicka på det avresedatum som passar dig/er. Du får då du möjlighet att direkt anmäla dig till den här resan med det valda avresedatumet. Det går även bra att klicka på "Anmälan" i menyn till vänster och därifrån välja resa och avresedatum. Självklart går det bra att beställa din resa via telefon. Det är bara att ringa 0381-121 00. Välkommen med din anmälan.

Tillbaka
 
   
Restips från Taxi Nyberg  

Berlin
4 dgr
Pris 4495 kr

Danny Saucedo - NU
2 dgr
Pris 2490 kr
 
Breviksvägen 40, 575 33 Eksjö  Tel: 0381-121 00  Fax: 0381-386 86  E-post: info@taxinyberg.se