Klicka här för att komma till bläddringsbar katalog >>

 

Cats - från West End till Göteborg

 Andrew Lloyd Webbers succemusical kommer direkt från West End till Göteborg!

Denna föreställning har gått i England under två år och kommer nu på gästspel till Sverige under en kort turné. Vi har biljetter till Scandinavium i Göteborg.

Librettot till denna dansmusikal är baserad på kattdikterna ur T.S. Eliots: De knepiga katternas bok. Andrew Lliyd Webber har sedan sammanställt dem. Dikterna handlar om katter med olika karaktärer och i musikalen träffas de för att hålla den årligen igenkommande Jellikelbalen vilken blir en magisk natt med mycket sång och dans under Jellikelmånens sken. Musikalen har ingen talad dialog utan berättas med sång och dans och innehåller många musikaliska stilar, rock, pop, opera och klassisk musik. Det är en färgsprakande show för alla sinnen och en verklig ensamblemusikal där nästan alla i den stora ensamblen är med hela tiden.

Musikalen är en av de mest spelade både i West End och på Broadway. Bland höjdpunkterna i denna klassiker märks sången Memory, som har spelats in av många världsartister.

Program:

Vi bjuder på bussfika på vägen till Göteborg och väl framme blir det tid på stan för egen lunch. Föreställningen börjar kl. 15.00 och hemresan sker direkt efter föreställningens slut. Vi gör ett uppehåll vid Rasta i Ulricehamn.

I priset ingår resa, bussfika på ditvägen samt entré till mässan.

Avresetider: Sävsjö 6.45, Vetlanda 7.15, Eksjö 7.45, Nässjö 8.05

Resans längd: 1 dagar
Pris: 1.190 kr
Detta ingår: Fika ingår   Inträde ingår  
Avresedatum: 30/9

Hur anmäler jag mig?
Du kan anmäla dig till en resa genom att klicka på det avresedatum som passar dig/er. Du får då du möjlighet att direkt anmäla dig till den här resan med det valda avresedatumet. Det går även bra att klicka på "Anmälan" i menyn till vänster och därifrån välja resa och avresedatum. Självklart går det bra att beställa din resa via telefon. Det är bara att ringa 0381-121 00. Välkommen med din anmälan.

Tillbaka
 
   
Restips från Taxi Nyberg  

Berlin
4 dgr
Pris 4495 kr

Danny Saucedo - NU
2 dgr
Pris 2490 kr
 
Breviksvägen 40, 575 33 Eksjö  Tel: 0381-121 00  Fax: 0381-386 86  E-post: info@taxinyberg.se