Klicka här för att komma till bläddringsbar katalog >>

 

Jill Johnsson - That´s life

That´s Life på The Theatre, Gothia Towers. Jill Johnsson uppfyller sin dröm genom att bjuda på en fantastisk Las Vegas-show i Göteborg.

Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång - precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist. Hon är en sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren.

I showen That´s Life visar hon upp ytterligare en sida - ackompanjerad av storband, stråkar, dansare och vokalister. i en sprakande showupplevelse som går från finstämt och intimt, till fullt blås med storslagna crecendon. Där hon tolkar sina favoriter ur den amerikanska låtskatten - i en oväntad skrud. 


I priset ingår resa, bussfika på ditvägen, logi/frukost på Scandic HotelBackadal samt entré och 3-rättersmeny på The Theatre Gothia Towers.

PROGRAM

Vi åker på morgonen och efter en bussfika på vägen kommer vi till Göteborg vid 12-tiden. Då får vi tid för lunch och egna aktiviteter. Vid 15-tiden går bussen till Scandic Hotel Backadal där vi sedan checkar in. Kl. 17.30 går bussen till Gothia Towers, där blir det entrerättersmeny före showen som sedan startar kl. 20.30. Efter showens slut går bussen åter till hotellet. 

Efter frukost på söndagen går bussen in till centrum kl. 10.30 och sedan sker hemresan kl. 13.30. Vi kör direkt hem utan uppehåll.

Enkelrumstillägg: 300:-

Avresetider: Sävsjö 8.00, Vetlanda 8.30, Eksjö 9.00, Nässjö 9.20.

Resans längd: 2 dagar
Pris: 2.390 kr
Detta ingår: Fika ingår Middag ingår Övernattning ingår Inträde ingår  
Avresedatum: 25/11

Hur anmäler jag mig?
Du kan anmäla dig till en resa genom att klicka på det avresedatum som passar dig/er. Du får då du möjlighet att direkt anmäla dig till den här resan med det valda avresedatumet. Det går även bra att klicka på "Anmälan" i menyn till vänster och därifrån välja resa och avresedatum. Självklart går det bra att beställa din resa via telefon. Det är bara att ringa 0381-121 00. Välkommen med din anmälan.

Tillbaka
 
   
Restips från Taxi Nyberg  

Berlin
4 dgr
Pris 4495 kr

Danny Saucedo - NU
2 dgr
Pris 2490 kr
 
Breviksvägen 40, 575 33 Eksjö  Tel: 0381-121 00  Fax: 0381-386 86  E-post: info@taxinyberg.se