Klicka här för att komma till bläddringsbar katalog >>

 

Spelman på Taket

Höstens stora musikal på Malmö Opera är den klassiska Spelman på taket. I huvudrollen som den fattige mjölkutköraren Tevje ser vi Philip Zanden.

Tevje vill bevara de urgamla judiska traditionerna har helt klart för sig hur var och en i samhället ska uppföra sig. Utan traditioner skulle livet te sig lika skakigt som för en spelman som försöker musicera balanserande på ett tak med risk för att falla ner och bryta nacken...


I resan ingår: bussresa, bussfika, logi/frukost på centralt belägna Scandic Hotel Malmö City samt parkettbiljett till Malmö Opera.


PROGRAM

På väg till Malmö bjuder vi på bussfika. Vi ankommer Malmö vid 13-tiden och då blir det tid för egen lunch och aktiviteter efter behag. Vi checkar in på hotellet på eftermiddagen. Kl. 17.30 går bussen till Operan där föreställningen börjar kl. 18.00. Bussen kör oss åter till hotellet efter föreställningens slut.

På söndagen startar vi med en hotellfrukost. Kl. 11.00 gör vi en rundtur för dem som önskar. Vi åker till området kring Västra hamnen och Turning Torso. Kl. 12.00 startar hemresan och vi gör ett måltidsuppehåll vid Ljungby.

Enkelrumstillägg: 300:-

Avresetider: Eksjö 8.00, Nässjö 8.20, Vetlanda 8.50, Sävsjö 9.10

Resans längd: 2 dagar
Pris: 1.690 kr
Detta ingår:      
Avresedatum:

Hur anmäler jag mig?
Du kan anmäla dig till en resa genom att klicka på det avresedatum som passar dig/er. Du får då du möjlighet att direkt anmäla dig till den här resan med det valda avresedatumet. Det går även bra att klicka på "Anmälan" i menyn till vänster och därifrån välja resa och avresedatum. Självklart går det bra att beställa din resa via telefon. Det är bara att ringa 0381-121 00. Välkommen med din anmälan.

Tillbaka
 
   
Restips från Taxi Nyberg  
 
Breviksvägen 40, 575 33 Eksjö  Tel: 0381-121 00  Fax: 0381-386 86  E-post: info@taxinyberg.se