Klicka här för att komma till bläddringsbar katalog >>

 

Oskars Revyn - Göteborg

Oscarsteaterns Jubileumsrevy har gjort stor succé i Stockholm och efter två utsålda säsonger flyttar den publik- och kritikerrosade revyn in på Lorensbergsteatern i Göteborg, där den spelas hela hösten.

På scen har vi ett riktigt dream team - Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Anders Jansson, Rachel Molin och Kim Sulocki - fem av våra absolut främsta entertainers av idag. Tillsammans med en stor ensemble och orkester bjuder de på en modern, lyxig och makalöst rolig revy. Det blir vassa och träffsäkra imitationer varvat med knasiga sketcher och stora maffiga shownummer, där hela ensemblen verkligen får glänsa.

I priset ingår resa, bussfika på ditvägen, 3-rätters middagsbuffé/logi/frukost på Scandic Hotel Backadahl samt parkettbiljett till matinéföreställning på Lorensbergsteatern.

PROGRAM

Vi åker på morgonen och efter en bussfika på vägen kommer vi till Göteborg vid 12-tiden. Då får vi tid för lunch och egna aktiviteter. Vid 15-tiden går bussen till Lorensbergsteatern för föreställning. Efter föreställningens slut går bussen till Scandic Hotel Backadal för incheckning. Därefter avnjuter vi en trerätters middagsbuffé.   

Efter frukost på söndagen åker vi in till centrum och får några timmar i stan efter eget tycke. Hemresan startar kl. 13.30. Vi kör direkt hem utan uppehåll.

Enkelrumstillägg: 400:-

Avresetider: Sävsjö 8.00, Vetlanda 8.30, Eksjö 9.00, Nässjö 9.20.


Resans längd: 2 dagar
Pris: 2.190 kr
Detta ingår: Fika ingår Middag ingår Övernattning ingår Inträde ingår  
Avresedatum: 25/11

Hur anmäler jag mig?
Du kan anmäla dig till en resa genom att klicka på det avresedatum som passar dig/er. Du får då du möjlighet att direkt anmäla dig till den här resan med det valda avresedatumet. Det går även bra att klicka på "Anmälan" i menyn till vänster och därifrån välja resa och avresedatum. Självklart går det bra att beställa din resa via telefon. Det är bara att ringa 0381-121 00. Välkommen med din anmälan.

Tillbaka
 
   
Restips från Taxi Nyberg  

Berlin
4 dgr
Pris 4495 kr

Danny Saucedo - NU
2 dgr
Pris 2490 kr
 
Breviksvägen 40, 575 33 Eksjö  Tel: 0381-121 00  Fax: 0381-386 86  E-post: info@taxinyberg.se