Klicka här för att komma till bläddringsbar katalog >>

 

The Book of Mormon

The Book of Mormon är mirakelmusikalen från South Park skaparna och kompositören bakom Disneysuccén Frost. Överöst med priser och hyllad som en frälsare av den komiska musikalgrenen är den Broadways största succé under 2000-talet. 
Genom sin kärleksfulla historia, som mästerligt har kryddats med knivskarp komik, har den attraherat såväl unga som äldre teaterbesökare och fått dem att både tappa hakan coh skratta käkarna ur led. I huvudrollerna ser vi Linus Wahlgren och Per Andersson samt Samantha Gurah. Orkester och ensamble.

I musikalen får vi följa 2 unga missionärer som av sin kyrka sänts till norra Uganda för att sprida budskapet om den något mindre kända Mormons bok.

Den entusiastiske Kevin Price är en stilig helylle amerikan med stark religiös övertygelse, Hans följeslagare Arnold Cunningham är en socialt missanpassad men välmenande nörd, vars ovana att skapa oönskade och besvärliga situationer för dem båda.

De inser snabbt att deras träning inför resan inte alls speglar den verklighet de står inför och mormonismen är inte det minsta tilltalande för de tvivlande, nedbrutna byborna. Det krävs helt enkelt ett mirakel för att deras mission ska l yckas. Men mirakel har ju härn förr...eller ?


I priset ingår resa, bussfika på ditvägen, middagsbuffé/logi/frukost på Quality Hotel Globe samt parkettbiljett till Chinateatern.

Program:

Vi bjuder på bussfika på väg till Stockholm. Efter ankomsten till Stockholm, vid 13-tiden, spenderar vi tiden valfritt. Passa på att äta lite och kanske shoppa lite på stan. Kl 15.30 åker vi till Quality Hotel Globe för incheckning. Kl. 17.15 äter vi gemensam middagsbuffé på hotellet och kl. 18.40 går bussen till Chinateatern där föreställningen börjar kl. 19.30. Bussen går åter till hotellet efter föreställningens slut. 

Efter frukost på söndagen erbjuder vi en rundtur i Stockholm för den som önskar. De som inte vill följa med blir avsläppta inne i stan. Efter rundturen finns det lite tid att tillbringa tex. i Gamla stan. Kl. 14.00 sker hemresan och vi gör ett måltidsuppehåll på hemvägen.

Enkelrumstillägg: 300:-

Avresetider: Sävsjö 7.00, Vetlanda 7.30, Nässjö 8.05, Eksjö 8.30, Tranås 9.10Resans längd: 2 dagar
Pris: 2.190 kr
Detta ingår:      
Avresedatum: 18/11, 9/12

Hur anmäler jag mig?
Du kan anmäla dig till en resa genom att klicka på det avresedatum som passar dig/er. Du får då du möjlighet att direkt anmäla dig till den här resan med det valda avresedatumet. Det går även bra att klicka på "Anmälan" i menyn till vänster och därifrån välja resa och avresedatum. Självklart går det bra att beställa din resa via telefon. Det är bara att ringa 0381-121 00. Välkommen med din anmälan.

Tillbaka
 
   
Restips från Taxi Nyberg  

Berlin
4 dgr
Pris 4495 kr

Danny Saucedo - NU
2 dgr
Pris 2490 kr
 
Breviksvägen 40, 575 33 Eksjö  Tel: 0381-121 00  Fax: 0381-386 86  E-post: info@taxinyberg.se