Klicka här för att komma till bläddringsbar katalog >>

 

Minns du mig?

I höst kommer äntligen Annika Andersson och Thomas Petersson mötas igen i en fantasifull komedi på Lisebergsteatern. Föreställningen har premiär 22 september och spelas under hösten 2017.

Vad händer när barnen är utflugna, lägenheten är färdigrenoverad och bilen faktiskt går riktigt, riktigt bra? Föreställningen MINNS DU MIG? är en komedi som handlar om just det, om kärlek för evigt/givet.

Den amerikanske författaren Sam Bobrick har på ett väldigt roligt sätt författat denna komedi om hur man skall, eller bör, ta vara på och förädla sitt äktenskap. Annika Andersson och Thomas Petersson spelar paret, vars vardagsgång hamnat i trivsam, problemfri, men också helt passionslös lunk.

Med överraskande humoristiska situationer ställer pjäsen frågorna: Vad händer när barnen är utflugna, lägenheten är färdigrenoverad och bilen faktiskt går riktigt, riktigt bra? När livet plötsligt rullar på så friktionsfritt som man alltid önskat att det skulle göra - varför börjar då alla funderingar dyka upp? Är det verkligen den nya bekväma soffans fel att man sitter i varsin ände av den istället för tätt tillsammans? Får man sakna något när ingenting fattas? Vad krävs för att få nyvunnet intresse för en gammal kärlek?

Publiken får möta Annika Andersson, Thomas Petersson, Robin Stegmar och Johanna Eriksson.

I priset ingår resa, bussfika på ditvägen, logi/frukost på Clarion Hotel Post samt biljett till Lisebergsteatern. 


PROGRAM

Vi åker på morgonen och efter en bussfika på vägen kommer vi till Göteborg vid 12-tiden. Då får vi tid för lunch och egna aktiviteter. På eftermiddagen checkar vi in på centralt belägna Clarion Hotel Post. Kl. 18.50 åker vi till teatern där föreställningen börjar kl. 19.30. Efter föreställningen går bussen åter till hotellet.

Efter frukost på söndagen är förmiddagen fri för shopping mm. Hemresan startar sedan kl. 13.30. Vi kör direkt hem utan uppehåll.

Enkelrumstillägg: 300:-

Avresetider: Sävsjö 8.00, Vetlanda 8.30, Eksjö 9.00, Nässjö 9.20.


Resans längd: 2 dagar
Pris: 1.860 kr
Detta ingår: Fika ingår  Övernattning ingår Inträde ingår  
Avresedatum: 28/10

Hur anmäler jag mig?
Du kan anmäla dig till en resa genom att klicka på det avresedatum som passar dig/er. Du får då du möjlighet att direkt anmäla dig till den här resan med det valda avresedatumet. Det går även bra att klicka på "Anmälan" i menyn till vänster och därifrån välja resa och avresedatum. Självklart går det bra att beställa din resa via telefon. Det är bara att ringa 0381-121 00. Välkommen med din anmälan.

Tillbaka
 
   
Restips från Taxi Nyberg  

Berlin
4 dgr
Pris 4495 kr

Danny Saucedo - NU
2 dgr
Pris 2490 kr
 
Breviksvägen 40, 575 33 Eksjö  Tel: 0381-121 00  Fax: 0381-386 86  E-post: info@taxinyberg.se