Klicka här för att komma till bläddringsbar katalog >>

 

Ledin - Skarpt läge

 Han är tillbaka!!!

En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum. Efter att ha spelat på Cirkus i STockholm under hösten 2017 fortsätter Ledin på Rondo under våren 2018.

Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin. Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att sansande lätta från stolarna.

Missa inte vårens musikaliska lyckopiller!

I priset ingår resa, bussfika på ditvägen, logi/frukost på Clarion Hotel Post samt 3-rätters supé och biljett till Rondo. 

PROGRAM

Vi åker på morgonen och efter en bussfika på vägen, kommer vi till Göteborg vid 12-tiden. Då får vi tid för lunch och egna aktiviteter. På eftermiddagen checkar vi in på centrala Clarion Hotel Post. Kl. 17.30 går bussen från hotellet till Rondo, där vi äter vår 3-rätters supé före föreställningen. Ledin drar igång showen kl. 21.00. Efter showens slut går bussen åter till hotellet. 

Efter frukost på söndagen är förmiddagen fri för shopping med mera och hemresan sker sedan kl. 13.30. Vi kör direkt hem utan uppehåll.

Enkelrumstillägg: 300:-

Avresetider: Sävsjö 8.00, Vetlanda 8.30, Eksjö 9.00, Nässjö 9.20.


Resans längd: 2 dagar
Pris: 2.690 kr
Detta ingår: Fika ingår Middag ingår Övernattning ingår Inträde ingår  
Avresedatum: 3/3

Hur anmäler jag mig?
Du kan anmäla dig till en resa genom att klicka på det avresedatum som passar dig/er. Du får då du möjlighet att direkt anmäla dig till den här resan med det valda avresedatumet. Det går även bra att klicka på "Anmälan" i menyn till vänster och därifrån välja resa och avresedatum. Självklart går det bra att beställa din resa via telefon. Det är bara att ringa 0381-121 00. Välkommen med din anmälan.

Tillbaka
 
   
Restips från Taxi Nyberg  
 
Breviksvägen 40, 575 33 Eksjö  Tel: 0381-121 00  Fax: 0381-386 86  E-post: info@taxinyberg.se