Klicka här för att komma till bläddringsbar katalog >>

 

Soldat Fabian Bom - Göteborg

 Publik– och kritikerhyllade succén från Vallarna, Soldat Fabian Bom, intar Göteborg i vår!

Jojje Jönsson ikläder sig rollen som Nils Poppes kultförklarade figur Fabian Bom, en av århundradets mest älskvärda personligheter.

Med sin otroliga pliktkänsla, sprudlande humör och galna upptåg intar han Lisebergsteatern. Göteborg gästas av hela humoreliten när det skapas en ny skrattfest. Fylld av förvirring, puttrig kärlek, sång och kanske lite dans!

3-4 mars gör vi en tvådagars resa till Göteborg och går på kvällsföreställningen på Lisebergsteatern.

På vägen till Göteborg bjuder vi på bussfika och efter ankomsten till Göteborg vid 12-tiden blir det tid för lunch och egna aktiviteter. Vid kl. 15.00 kan vi checka in på centralt belägna Clarion Hotel Post. Vid 19-tiden går bussen från hotellet till Lisebergsteatern där föreställningen börjar kl. 19.30. Bussen går åter till hotellet efter föreställningens slut.

Efter frukost på söndagen är förmiddagen fri för shopping med mera och hemresan sker kl. 13.30. Vi kör direkt hem utan uppehåll.
 

Avresetider: Sävsjö 08.00, Vetlanda 08.30, Eksjö 09.00, Nässjö 09.20.Resans längd: 2 dagar
Pris: 1.820 kr
Detta ingår: Fika ingår  Övernattning ingår Inträde ingår  
Avresedatum: 3/3

Hur anmäler jag mig?
Du kan anmäla dig till en resa genom att klicka på det avresedatum som passar dig/er. Du får då du möjlighet att direkt anmäla dig till den här resan med det valda avresedatumet. Det går även bra att klicka på "Anmälan" i menyn till vänster och därifrån välja resa och avresedatum. Självklart går det bra att beställa din resa via telefon. Det är bara att ringa 0381-121 00. Välkommen med din anmälan.

Tillbaka
 
   
Restips från Taxi Nyberg  
 
Breviksvägen 40, 575 33 Eksjö  Tel: 0381-121 00  Fax: 0381-386 86  E-post: info@taxinyberg.se